Het team

Wie ik ben is een vraag die ik mij eigenlijk elke dag stel. Ja, wie ben ik nou? Sowieso blond, lang, vrolijk, rustig, sociaal, een katten- en boekliefhebber. Dat is niet te missen.

Werk

Verder ben ik marketing medewerker bij de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, content creator bij Wow!Works en content creator bij Vrouw&Wow. Tot slot ben ik ook in te huren als virtual assistant, een assistent op afstand. Good busy! Nieuwe ideeen bedenken en kijken hoe een product of dienst het beste aan de man gebracht kan worden, is toch wel mijn favoriete bezigheid. Naast bloggen dan..

Missie

Verder bedenk ik mij elke maand weer hoe ik weer uit mijn comfort zone ga treden. Zo ging ik in november nog naar een concert van de Editors (kende de band vrijwel niet) met 5 wildvreemden. Ga ik her en der naar netwerkevents omdat ik dat eigenlijk doodeng vind. Ik heb een radio-item gehad bij een lokale omroep. Ik liet mij inschrijven bij de KvK. Ik haalde mijn eerste opdracht als zzp'er binnen. En toen kwam ook nog eens een tweede. Een offerte opmaken. Rijden in de auto van mijn ouders met mijn vader naast mij (geloof mij, dat is echt uit je comfortzone treden!). Periscopen uit naam van SAIL Amsterdam was ook wel een dingetje! Een dingetje wat ik overigens uiteindelijk heel leuk vond om te doen.

Waarom bloggen?

In online babbelen ben ik een kei. Zet mij in een grote groep en ik zal ongetwijfeld de stilste zijn. Maar online.. Bloggen bestaat al lang, maar ik begon er pas echt gebruik van te maken in het tijdperk van Hyves. Ken je dat nog? De blogs waren meestal verslagen van wat ik had meegemaakt. Niet heel bijzonder, maar vaak wel humoristisch geschreven. Ik bleek volgens anderen een eigen taaltje te hebben. Eentje die wel lekker leest. Ik zie dat maar als een compliment. En waarom dan stoppen met hetgeen wat je leuk vindt om te doen?

Hier is Lisa!