Waarom?!

25 April 2015

“Het leven is te leuk om saaie dingen te doen.” Dat is mijn motto. Althans, één van de vele, want ik ben nogal enthousiast in het gebruik van motto’s. Met deze blog wil ik dat daarom ook dat mensen gaan inzien dat er altijd meer uit het leven te halen valt. Waarom wil ik dat? Omdat je anders in je comfort zone stapt en met Netflix op de bank beland. Ok, indien je ervoor kiest om naar Harvey en Mike in pak te kijken (Suits), geef ik je hier toch credits voor. Maar daarbuiten kan het beter.

Hoe fijn is het dat je aan het einde van je leven terug kunt kijken met een tevreden gevoel? -Oké, dit is overigens echt mijn levensmotto.- En hoe fijn is het dat je je niet laat overschaduwen door dieptepunten, maar juist zo kunt genieten van de toffe dingen die ook voorbij mogen komen. En hoe sterk maak je jezelf als je na te vallen meteen weer kunt opstaan.

De echte kern van deze site is toch wel:

  • Durf nieuwe dingen uit te proberen;
  • Durf te ontdekken;
  • Geniet!
  • Kom uit je comfort zone -je leert er echt veel van-;
  • Geluk is niet vanzelfsprekend. Je moet continue je bent doen voor hetgeen wat jou gelukkig maakt;
  • Het leven is meer dan van 9 tot 5 werken;
  • Als je ooit 80 wordt en terugkijkt op je leven, dan weet je dat je het prima hebt gedaan en een heerlijk leven hebt gehad.

Ik wil genieten van het leven, want voordat je het weet is het voorbij. En als ik hier zo mee bezig ben, waarom niet mijn kennis en avonturen delen? ik kan mij haast niet voorstellen dat jij er graag ongelukkig bij zit. Door deze feelgood blog neem ik je mee in mijn avontuur, waar deze dan ook naartoe mag gaan.

“Life is like a rollercoaster. It has its ups and downs, but it’s your choice to scream or enjoy the ride.”

Comments (0)