Lisa

Welkom bij A Feelgood Life!

25 April 2015

Wellicht dat jullie voorheen de site lisaniehoff.nl weleens tegen zijn gekomen. Tot vorig jaar juni was dat mijn kindje en blogde ik daar elke week met veel liefde op. ‘Blogde’, want toen ik in de zomer mijn eigen bedrijf opstartte (Hier is Lisa), vond ik het nogal verwarrend om LisaNiehoff.nl te houden. Het botste teveel met mijn zakelijk site. Met pijn in mijn hart nam ik afstand van mijn blogsite en sloeg nog wel even mijn posts op. A feelgood Life Lisa

Het feelgood gevoel

Bloggen op zakelijk gebied is leuk, maar vervult niet mijn wensen. Er bleef toch een gevoel van gemis over. Ik heb lang zitten nadenken over hoe ik dit kon oplossen. Waar ik nóg vaker over nadacht, was de vraag waar ik persoonlijk gelukkig van word. Welke activiteit zou ik fulltime willen uitoefenen en dit dan na verloop van tijd nog met veel plezier kunnen doen? Het is niet voor iedereen in de wieg gelegd om hier direct antwoord op te hebben. Zeker ook voor mij niet. Maar ik heb als doel mijn dagen te vullen met alleen maar activiteiten waar ik gelukkig van word. Een leuk privéleven met minder ‘moeten’ en mijn bedrijf zodanig inrichten dat ik met passie en plezier mijn kennis kan inzetten. Een avontuur an sich, voor zo’n chaotisch, onzekere streber als ik.

Een reïncarnatie

Na verloop van tijd toch knopen doorgehakt. Er moet namelijk weer geblogd worden. Ik heb ontzettend veel te vertellen, te delen, te laten zien en te vragen. En dat over onderwerpen die mijn vrije tijd op een positieve manier beïnvloeden. Dat is natuurlijk retebreed, maar dat is niet erg, want dan kunnen we het over des te meer dingen hebben. Wie weet tot hoe groot deze site mag groeien!

Vanaf heden is A Feelgood Life alive and kicking! See you here!

Volg je mij ook even op Bloglovin?