Lisa

Nieuw hoofdstuk aangebroken, wederom verhuizen

2 August 2014

Ik durf het bijna niet meer aan de klok te hangen, maar precies drie weken geleden ging ik verhuizen. Alweer. Dit pakweg na één jaar in mijn droomhuis gewoond te hebben. Huh? De reden is een break-up tussen mij en mijn vriend. Geen makkelijke, maar wel een goede keuze. En dus heb ik nu weer een eigen huis, de helft kleiner en zonder prachtig uitzicht. Oja, en zonder auto, iets wat mij nog het meest aan mijn hart ging.

Zo’n verhuizing (of meer het uit elkaar gaan) gaat je niet in de koude kleren zitten (ondanks alle wijsheid die het dan wel met zich meebrengt). Ondanks dat ik een tijd tussen de verhuisdozen heb geleefd, vond ik al snel de enthousiasme om vol aan de slag gegaan. Dan maar zonder uitzicht en zonder auto, want die komen toch wel weer.

Hallo rug!
Echter kreeg ik een dag later pijn in de rug. Pijn die met de dag erger zou worden. Pijn die ik drie weken later nog zou voelen. Ik bleek dus door mijn rug te zijn gegaan. Door de hoeveelheid spanning en de zeer zware meubels en kratten, hadden mijn spieren in de onderrug het begeven. De belastbaarheid was tot het minimum gedaald, waardoor ik vrij weinig meer mocht en kon doen. Ik heb zelfs twee dagen plat op bed moeten liggen (echt geen fijn iets als je in een nieuw huis zit met de dozen nog ingepakt). Dankzij de fysio gaat het nu stap voor stap beter, wordt de belastbaarheid verhoogd en kan ik weer achter mijn bureau zitten. Dit betekent met andere woorden: aan de slag!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Dit nieuwe hoofdstuk heeft geleid tot nieuwe plannen. Grootste ideeën die leiden tot acties en stiekem ook het waarmaken van dromen. De komende weken ga ik jullie op de hoogte houden van mijn nieuwe reis en plannen. Ik hoop dat ik mijn hoeveelheid motivatie en enthousiasme kan overbrengen en delen.

De site zal ook een ander gezicht met bijbehorende strategie krijgen. Hierover zal mijn volgende post gaan, waarin ik groot nieuws verkondig.

Ik heb er zin in!

Groetjes,
Lisa