Inspire

Theeduif: een cadeautje via de post

6 December 2013

Deze week heb ik de challenge dat ik alleen water en thee mag drinken. Niet zo moeilijk, totdat ik bedacht dat ik eigenlijk best een liefhebber ben van koffie. Al is het maar één kopje om de dag mee te beginnen. Maar nee, beloofd is beloofd. Geen koffie dus deze week. Hoe mooi is het dan dat Theeduif mij een mooi theekzakje opstuurde deze week. Een mooie motivatie voor mij, maar het idee achter Theeduif is nog mooier.

Over Theeduif

Met Theeduif kun je heel gemakkelijk een handgemaakte kaart met een theezakje sturen naar diegene waarvan je vindt dat hij/ zij een zakje verdiend. Een kaartje (en dan hebben we het niet over de blauwe enveloppe) tovert meestal een glimlach op het gezicht van de ontvanger. En dan zit er ook nog een theezakje bij, genoeg voor een hele pot. Perfect voor deze winterse dagen dus. Ook leuk om te weten is dat de kaarten stuk voor stuk handgemaakt worden.

Hoe werkt het?

Het bestellen van een klein cadeautje moet natuurlijk geen berg werk kosten en dat doet het bij Theeduif ook niet. Je gaat naar de website en kiest (1) een kaart uit. Vervolgens kies je (2) een theesmaak. De theezakjes zijn van LØV Organic. LØV Organic staat voor biologische thee en is dus heel verantwoord. De pure smaak proef je terug wanneer je de thee opdrinkt. Gewoon veel smaak! Wanneer je klaar bent met het kiezen van de theesmaak – good luck with that – kun je (3) een boodschap kiezen om het kaartje extra te personaliseren. Vervolgens kun je uiteraard (4) online betalen en zorgt Theeduif dat de post verstuurd wordt. De kind kan de was doen!

Ik kreeg deze week een exemplaar in de brievenbus en ook ik werd helemaal blij bij het zien van het kaartje. Ik drink zelf ontzettend veel thee dus het zakje was die zelfde avond nog gebruikt. Handgemaakte kaarten zijn per definitie leuk. Het speciaal, er bestaat er maar één van en het is altijd persoonlijk. Daarom is deze site een handig middeltje mocht je een keer een leuk extraatje willen kopen voor iemand die het kan gebruiken.

Dus..

Ken je iemand die momenteel een moeilijke periode doorgaat?
Ken je iemand die nu in een hele drukke periode zit en stiekem wel een steuntje kan gebruiken?
Ken je iemand die je heel erg mag?
Ken je iemand die je geholpen heeft?
Bedenk dan of je diegene blij kunt maken met zo’n post. Dikke kans dat je een grote lach op zijn/ haar gezicht tovert.

Bekijk hier de website van Theeduif.

Comment (1)

  • 52Challenges #3: Verban koffie en suiker, drink gehele week alleen thee & water | Hier Is Lisa Reply

    9 December 2013 at 12:27

    […] ← Theeduif: een cadeautje via de post […]

Leave a Reply