Inspire

Mijn geluksmomenten, week 8

28 February 2016

Wat een week, wat een week. De afgelopen dagen voelde echt als een rollercoaster aangezien ik elke dag wel een sollicitatie eruit stuurde, maar beleef nu echt een top weekend om lekker bij te kunnen komen. Ook deze week had ik mooie geluksmomenten. Heel veel zelfs. Ik moest er alleen even over nadenken voordat ik erop kwam, omdat ik met mijn hoofd al zó in de komende week zit. 

Strand!

Woensdag vroeg vriendin J. of ik meeging naar het strand. De zon scheen (even) en dat binnenzitten ging vervelen. Ik ben een grote fan van het strand, dus was erg blij met het TOP idee van haar. Terwijl ik door de sneeuw liep -wat nou zon?- kon ik niet anders bedenken dan dat dit een plan is om even ‘pauze te houden’. Ondanks dat de gesprekken vooral over ‘liefde/ mannen’ gingen, werkte zo’n activiteit wel heel ontspannend en meditatief. Goed voor de gemoedsrust, zegmaar. Mijn productiviteit steeg na de wandeling tot een hoogtepunt. Handig!

Trouwens, voor alle mensen die niks met de herfst en winter hebben: de strandtenten worden opgebouwd! Ik herhaal: de strandtenten worden opgebouwd.

Spring is coming!

geluksmomenten strand
Wandel jij weleens in je pauze?

Zen

Vrijdag waren mijn lichaam en ik aan alle kanten gespannen. Ik was moe, niet fit en was een beetje toe aan weekend. Wat doe je als je zoveel spanning ervaart? Voor mij is dat dan teken om te gaan wandelen. Dus ik maakte een ommetje door Krommenie, het dorp van mijn vriend wat ik totaal nog niet ken. Ik heb er even extra vitaminepillen gehaald en geurstokjes. De geur van lavendel heeft echt een kalmerende werking en die van Bolsius werken ook nog eens verdomd goed. Geen slap geurtje, zegmaar.

Schoonfamilie

Allereerst, ik houd er niet zo van om hier allemaal namen van mijn directe geliefdes te delen. Mijn vriend noem ik hier ook gewoon ‘mijn vriend’ in plaats van zijn naam en dat geldt idem dito voor familie en vrienden. Ik deel graag mijn leven, maar wil daarin toch wel een grens stellen.

Dat gezegd hebbende wilde ik even zeggen hoe blij ik ben met mijn schoonfamilie. Je vriend kies je uit, maar het blijft altijd weer spannend welke familieleden je er bij krijgt. Ik heb het gevoel dat ik in een warm bad ben beland. Zo bleek ook gisteren toen ik spontaan werd uitgenodigd voor een lunch buiten de deur. We aten bij Kraantje Lek in Overveen. Wat een fijn moment was dat!

Walking with the cat

Zaterdag was het tijd voor vers brood en een overdosis zonnestralen, dus besloot ik samen met mijn Mister T een wandeling te maken en een bezoekje aan de bakker te brengen. Op het platsoen waar ik wel vaker kom, stond geen zuchtje wind waardoor ik zomaar eens een half uur vitamine D aan het absorberen was. T. kreeg alweer bezoek van rode katers waar hij toch niet echt om stond te springen, maar dat mocht de pret niet drukken -althans, ik vond dat zelf best grappig om te zien-.

Walking with mister T. #sun #sunday #sunshine #sunny #cat #catsofinstagram #park #green #flowers #flower

Een foto die is geplaatst door Lisa @ A Feelgood Life (@hierislisa_) op

Vrienden

Zaterdagavond zag ik na een te lange tijd veel van mijn favoriete vriendinnen en dit keer werd het ook maar eens tijd om mijn vriend te introduceren. Aanvankelijk vond ik het spannend, maar uiteindelijk vergat ik dat ik dat vond en keek ik er echt naar uit. Conclusie van de avond: het was super tof, veel gelachen, veel gepraat en werd het veel te laat. Mooie avond dus! Oja, en vriendlief is goedgekeurd. Heh, fjieuw!

Deze post is nu vrij kort geworden, want ik voel mij ongelooflijk beroerd. Ik ga nu werken aan nog een geluksmomentje: lezen in een fictieboek. Even geen informatie, gewoon ontspannend. Oja, en uitzieken. En sushi bestellen. Prima!