Inspire

Mijn geluksmomenten, week 17

2 May 2016

“Alweer een week voorbij.” Ik hoor het mijzelf elke zondag zeggen. Ik probeer het niet elke keer te roepen, want het maakt mij oud. Kan ook wel kloppen, want mijn verjaardag komt alweer eng dichtbij. Het ene moment was ik 52 weken safe van een nieuw stukje ouderdom, nu nog maar 3.. Ik probeer er maar niet aan te denken.. Ik denk liever aan de geluksmomenten van afgelopen week, want ik besef mij daardoor dat ik best tevreden mag zijn!

Vakantie

Waar ik wél aan denk, is mijn weekje Griekenland die nu erg dichtbij komt! Het is een paar jaar geleden dat ik de Nederlandse grenzen overschreed. Ik kan niet echt in woorden omschrijven hóeveel zin ik hierin heb! En het besef dat het nu dichtbij komt, ik de eerste vakantiespulletjes heb gekocht en ik de bikini uit de verhuisdoos mocht pakken, maakte mij meer dan gelukkig. Nu nog bedenken waarover ik daar ga bloggen!

Counting down the days!❤️❤️❤️ I really can’t wait! #greece #zakynthos

Een foto die is geplaatst door Lisa @ A Feelgood Life (@hierislisa_) op

Koningsdag

De woensdag breekt zo lekker de week. Helemaal als je dan ook nog vrij bent. Eigenlijk had ik liever de hele dag doorgewerkt had -want geld..-, maar desondanks was mijn Koningsdag super. Haarlem blijft een leuke stad om zo’n dag mee door te brengen, zeker als je met de juiste mensen bent. Van karaoke, tot kermis en kroeg.. We hebben ons rot gelachen! Top.

Wederom liefde

“Hoi liefje, slaap je al? Ja, ik rijd nu richting Haarlem en wil graag bij je blijven slapen als je dat goed vindt?” Man, man, man. Blijer kun je mij niet maken. De puber in mij komt naar boven. Mag dit elke dag?

Boeken

Vrijdag werkte ik thuis en begon ik erg vroeg. En hoe eerder je begint, hoe eerder je ook weer klaar bent. En zo kon ik op tijd naar de stad om een bepaald boek te kopen en de boekverkoop van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland te bezoeken. Little note: de vorige boekverkoop daar heb ik zelf nog gedaan, en nu wilde ik vooral even bijkletsen met oud-collega’s. Gevolg? Ik ging naar huis met twee tassen aan literatuur, grotendeels nieuw. Bij de boekverkoop van de Bibliotheek vond ik een boekje over Google Analytics -jeuj!-, werken met Adobe Illustrator -nog meer jeuj!-, de Engelse Stoner en nog twee anderen. Bij De Vries Boeken ging het helemaal fout en kocht ik vijf boeken over contentmarketing en storytelling. Deze boeken wilde ik hebben om zo mijn onderneming duidelijker te positioneren komend jaar. Deftige woorden, maar ik heb er zin in! Het liefst boek nu ook een werkplek bij WeWork, maar aangezien ik voorlopig nog gewoon op locatie mag werken, is dat wat enthousiast.

Punt is, ik word gewoon blij van boeken. En niet alleen blij, ook vooral enthousiast en leergierig. Plus ze staan mooi in de kast. Alleen maar voordelen, toch?

….En nu nog lezen.

Zondag is voor fietsen

Nu de temperaturen weer boven het vriespunt komen, trek ik het slecht om de hele dag binnen te hangen. Ken je dat ook? Omdat ik de hele week al op kantoor werk, móet ik er in het weekend echt op uit! En dus pakte ik mijn stadsfiets en maakte ik een om van wat minstens 25 kilometer moest zijn. Althans, 20 kilometer is het minimum, 25 kilometer het streven. Ik herontdekte weer het leuke uitzicht rondom de Zeeweg, zag knappe wielrenners en trotseerde sterke tegenwind. Eenmaal aangekomen op het strand besloot ik dat ik dorst had -dat heb je soms bij bewegen- en wilde ik drinken kopen. Een blikje ice tea werd uiteraard weer eens een ijsje. Guilty pleasure.
IJsje: geluksmoment.
Constateren dat je al 202 calorieen hebt verbrand: geluksmoment.
Ultralang uit de wind in de zon zitten: geluksmoment.
Een kijkje nemen op het strand: ultra geluksmoment.
Tegemoet gerend worden door herten: geluksmoment.
Je suf fietsen: geluksmoment.
Bij de Etos je blut kopen aan make-up en andere hebbedingetjes: geluksmoment.
Moe maar voldaan zijn: geluksmoment.
U begrijpt: deze dag een opstapeling van geluksmomenten.
geluksmomenten
Op naar komende week!

geluksmomenten