Inspire

Mijn geluksmomenten, week 12

20 March 2016

Pam pam, Pasen. Wat een heerlijk weekend was dit! Terwijl ik dit typ, zit ik heerlijk in de zon te typen. Best opmerkelijk, want voor vandaag was er storm en regen voorspeld. Maar een zonnetje maakt altijd vrolijk en daarom is het extra fijn om terug te blikken op afgelopen week, want het was mij er eentje.

Werk!

Als ik denk aan afgelopen week, denk ik aan werk. Dit was voor mij de eerste volle week dat ik bij mijn nieuwe opdrachtgever AgroEnergy aan de slag mocht. En nu ik dat zo typ, vind ik dat best raar, want voor mijn gevoel heb ik slechts twee werkdagen erop zitten.

Maar wanneer je bij een ‘nieuw’ bedrijf aan de slag gaat, is dat per definitie spannend. Wat is de organisatiecultuur? Hoe bevallen de collega’s? Hoeveel vrijheid heb je in het handelen? Vertrouwt men je op je expertise of word je kortgehouden? Bij mij is het zo perfect als dat ik wensen mag! En dus kon ik afgelopen week lekker aan de slag en kon ik ideeën aandragen en mensen helpen. Wat kan het toch een lekker gevoel geven als je ergens goed op je plek zit!

Op naar de komende week!