Feelgood Snacks

Feelgood video’s van februari

29 February 2016

Wil je een feelgood gevoel creëren, moet je verder kijken dat tekst, tekst en nog eens tekst. Boeken kunnen enorm helpen, maar soms is een simpele video van 4 minuten voldoende. Gewoon even een fijne video, zodat je daarna weer verder kunt met werk, studie, huishouden, o.i.d. Ik vind het heerlijk om in de sportschool tijdens het fietsen YouTube-video’s te bekijken en daardoor had ik laatst dat ik keihard zat te lachen om de onderste video. Het komt een beetje raar over misschien, maar ach. Ik vind lachen belangrijker dan hoe ik in de sportschool op anderen overkom.

Elke maand een video!

En daarom start ik vandaag met het maandelijks delen van video’s. Video’s vol aandoenlijkheid of grappen. Doel: een lach op je gezicht toveren, al is het maar even tussendoor. Zie hier de video’s van de maand februari.

Dierenliefde

Wat ik misschien nog wel de mooiste vorm van liefde vind, is de liefde tussen dier en mens. Als ik een nacht niet thuis ben geweest, mag ik van mijn kat de nacht erop niet slapen. Nee, ik moet knuffelen.. En intensief ook. Ook YouTube staat vol met filmpjes die laten zien hoeveel een huisdier van zijn baasje kan houden. Zo ook dit filmpje, waarin katten niet van de baby’s zijde afwijken. Hoe zoet!

De jongen die met Jessie J zong

Samen met je grote idool zingen, tegenwoordig is dat heel makkelijk door de komst van apps. Tommy Bleasby zong hierdoor met Jessie J. Het duurde bij mij overigens heel erg lang voordat ik doorhad dat het een karaoke app was! “Wacht, is dit geen Facetime?” De twee stemmen mixen in ieder geval erg goed.

De video gaat viral en wordt 5 miljoen keer bekeken. 5 miljoen keer maar…..

Anyhow, Bleasby wordt uitgenodigd voor een gesprek in the Ellen Show. Een optreden mag natuurlijk niet ontbreken…

Singing in the cab

Adele, I love her. Ze kan én goed zingen én heeft goede humor. Voor The Late Late Show stapte ze met James Corden (minstens net zo grappig) in de taxi om simpelweg wat rondjes te rijden. Het doet denken aan het NRCV programma Taxi, maar dan daadwerkelijk grappig en met echte sterren (wat soms ook wel fascinerend kan zijn). Het interview met Adele duurt maar 15 minuten, maar geeft door de humor zo’n feelgood gevoel.

 

Bron foto: Laura Lee Moreau (Unsplash.com)

Comments (0)

Leave a Reply